«

»

A polgármester és a jegyző tájékoztatója

Tisztelt Bagosiak!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírus járvány miatt kialakult veszélyhelyzetre való tekintettel a Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás határozatlan ideig szünetel. A kapcsolattartás módja a következőkben telefonos (0652/567-212), elektronikus (hadubagos@gmail.com) és postai úton (4273 Hajdúbagos, Nagy u. 101. sz.) valósul meg.
A lakásfenntartási támogatáshoz kapcsolódó nyomtatvány kiküldésre kerül azoknak, akiknek február 29-ével lejárt a támogatás. A hivatalban használt valamennyi nyomtatvány elérhető a www.hajdubagos.hu oldalon, illetve az Önkormányzat facebook oldalán.
A Hivatal bejárata előtt kihelyezésre kerül egy postaláda, amelybe az ügyfelek elhelyezhetik kérelmeiket. Kérjük, hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében nyomtatványokhoz minden szükséges iratot csatoljanak.


Probléma esetén az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésükre:
Telefonszám: 0652/567-212
E-mail: hajdubagos@gmail.com
Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy a Hajdúbagosi Óvoda és Bölcsőde és a Községi könyvtár működése is határozatlan ideig szünetel, valamint az Idősek Otthona Hajdúbagos intézményben is látogatási tilalom van. Az Óvodában jelenleg ügyeletet biztosítunk, de hamarosan ez is megszűnik.
Az orvosi rendelőben csak a sürgős esetek kerülnek ellátásra. Probléma esetén a felnőtt orvosi rendelő a 0652/567-203-as, míg a gyermekorvos és a fogászat a 0652/567-234-es telefonszámon érhető el.
Kérjük Önöket, figyeljék az Önkormányzat honlapját és facebook oldalát, ahol folyamatosan tájékoztatjuk Önöket a legfontosabb tudnivalókról.
Kérünk mindenkit, fokozottan tartsanak be minden elővigyázatossági intézkedést, ügyeljenek saját és szeretteik egészségére!
Köszönjük megértésüket, jó egészséget kívánunk mindenkinek!